مسابقه مفاهیم قرآنی سوره یاسین
به مناسبت ماه مبارک رمضان
برای دریافت سوالات روی لینک زیر کلیک کنید
اداره کتابخانه های عمومی شهرستان ماکو بمناسبت سالروز تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور برگزار می کند :
#اهدای_کتاب به کتابخانه های عمومی
+ همشهریان عزیز می توانند با حضور در کتابخانه عمومی آیت الله کاشانی (ره)، اقدام به اهدای کتب اهدایی خود نمایند .
+ اهدا کنندگان کتاب به مدت یکسال به صورت رایگان عضو سراسری کتابخانه های عمومی کشور خواهند شد.
+ به منظور رعایت شیوه نامه های بهداشتی می توانید با شماره تماس 34228906 و یا 09141647967تماس حاصل نموده و کتب اهدایی خود را در درب منزل اهدا نمایید .
زمان 16 الی 21 اسفند 99
اظهارات امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در تأیید کاریکاتور توهینآمیز به پیامبر اسلام صلواتاللهعلیهوآله، باعث خشم مسلمانان در سرتاسر جهان شده است. به همین علت حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسوی پیامی کوتاه صادر کردند. متن این پیام که به زبان فرانسوی در شبکههای اجتماعی منتشر شد، به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جوانان فرانسه !
از رئیس جمهور خود بپرسید: چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان میشمارد؟ آیا معنی آزادی بیان این است: دشنام و اهانت، آن هم به چهرههای درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
سوال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
سیّدعلی خامنهای
Pourquoi l’offense au Prophète de l’Islam est un acte permis, mais douter au sujet de l’holocauste est un crime ?
28/10/2020
Suite aux récentes offenses ignominieuses faites en France à l’égard du Grand Prophète de l’Islam, et au soutien complet qu’ont réservé le Président et l’administration de ce pays à ces actes malveillants, et ce, au nom de « la liberté d’expression », et aussi, en raison du rôle de ce gouvernement dans la propagation de l’islamophobie, l’honorable Ayatollah Khamenei, Guide suprême de la Révolution islamique d’Iran, a émis un message à l’adresse des Jeunes de France, en y posant quelques questions importantes. Suit ci-dessous le texte intégral du message de son Eminence :
« Au nom de Dieu
Jeunes de France !
Posez cette question à votre Président : pourquoi il soutient l'offense au Prophète de Dieu, tout en la considérant comme la liberté d’expression ? Est-ce que la liberté d'expression veut dire insulter et offenser, et ce, les personnalités éminentes et sacrées ?
Cet acte stupide n’est-il pas une offense à la conscience d’une nation qui l’a élu comme son président ?!
La question suivante est : pourquoi alors douter au sujet de l’holocauste est considéré comme un crime ? Et pourquoi celui qui écrit sur ce sujet doit être condamné à la prison, tandis que l’offense au Prophète est un acte permis ?!
Sayed Ali Khamenei
28 octobre 2020 »
هشتم آبانماه، مصادف است با سالروز شهادت نوجوان فداکار «حسین فهمیده» که در سن ۱۳ سالگی با انجام عملیات اشتشهادی در مواجهه با تانکهای مهاجم عراقی به خرمشهر در سال ۱۳۵۹ به شهادت رسید؛ همان کسی که حضرت امام خمینی (رحمهالله) دربارهی او فرمودند: «رهبر ما آن طفل سیزدهسالهای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم بزرگتر است، با نارنجک، خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید.» به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR، گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی شهید حسین فهمیده را منتشر میکند.
امروز «روز جوان و نوجوان» است و مناسبت آن هم شهادت یک نوجوان بسیجی -شهید حسین فهمیده- است. این از آن مواردی است که شخصیّتهای حقیقی، به نماد و به حقایق اسطورهگون تبدیل میشوند. ما در تاریخ خود از این موارد بسیار داریم. ای بسا حوادثی که امروز وقتی گفته شود، از بس عجیب است همه تصوّر کنند که اسطوره و افسانه است؛ امّا حقیقت است. نمونههای آن را ما در زمان خودمان بارها و بارها دیدهایم و شنیدهایم و از جمله زیباترین آنها، شهادت این نوجوان بسیجی است. او سیزده ساله بود؛ امّا با رشد، با شعور، با اراده و مصمّم، که کشور خود را میشناخت، امام خود را میشناخت، دشمن خود را میشناخت، اهمّیّت وجود و فعّالیّت خود را هم میشناخت و رفت این سرمایه را تقدیم عزّت کشور و آیندهی انقلاب و منافع و مصالح مردم کرد. جسم او رفت؛ امّا روحش زنده ماند، یادش ابدی شد و خاطرهاش بهصورت اسطوره درآمد. این الگوست.